Weer een Event?

Doorlopend zijn we bezig om te werken aan een Event. Volg ons op Facebook voor de voortgang van deze activiteiten.

Nieuwe songs aan ons repertoire

Ons repertoire is de afgelopen jaren flink opgebouwd. Bij de start zongen we vooral Engelstalige Praise & Worshipsongs uit de jaren 80-90.
Inmiddels zingen we ook steeds vaker Nederlandse opwekkingsliederen en liederen voorzien van een eigen arrangement. Begin van het jaar mochten alle leden songs inbrengen.

  • Feature 1
  • Feature 2
  • Feature 3
  • Feature 4
  • Feature 5
  • Feature 6

Praise & Worship

Praise & Worship is een muziekstroming die zijn basis vond in vooral Amerikaanse Evangelische kerken. In het Nederlands spreken we over lof- en aanbiddingsliederen.

Opwekkingsliederen

De Stichting Opwekking geeft liederen uit, sosm vertaald uit het Engels, maar ook van Nederlandse zangers- en zangeressen. De Stichting is onderdeel van de Pinksterbeweging in Nederland. De liederen zijn steeds vaker in verschillende andere kerken te horen.

Black Gospel

De Gospel kent een oude traditie. De Black Gospel is een uitvloeisel van de traditionele Gospel muziek. Het kenmerkt zich door uptempo en leadzangers met grote koren op de achtergrond. Een avond met een goede Black Gospel groep is energiek en vol power. Weinige zullen stil kunnen blijven zitten en luisteren, het nodigt uit om te gaan staan, te klappen en te dansen.

Nieuwe songs van deze artiesten

Hezekiah Walker

Hezekiah Walker is een gospelzanger, tevens voorganger van Love Fellowship Tabernacle. Meer informatie? Klik hier Klik op het plaatje voor de officiële website van deze zanger.

Israel Houghton

Israel Houghton is een Amerikaans christelijke songwriter, aanbiddingsleider, zanger en producer, vooral bekend om zijn crossover van verschillende culturele muziekstromingen die elementen van gospel, jazz, latin en rock bij elkaar brengt. Klik op het plaatje voor de officiële website van deze zanger.

Kari Jobe

Deze dame uit Texas heeft een geweldige stem. Haar song Forever is in 2013 uitgeroepen tot één van de beste nieuwe songs. Meer over Kari Jobe op wikipedia.
Klik op het plaatje voor haar officiële website.

BJ Putnam

Een opkomend artiest uit Amerika is BJ Putnam. Klik op de afbeelding voor de officiële website.

Preview Event 2015

Kijk voor een preview van het event van 2015 op de Groslijst 2015